Міліція Житомирщини забезпечуватиме правопорядок на майже 600 Різдвяних богослужіннях та масових заходах

Міліція Житомирщини забезпечуватиме правопорядок на майже 600 Різдвяних богослужіннях та масових заходах

09.01.15 08:03 0 722
На території області тривають додаткові профілактичні заходи, спрямовані на забезпечення належного правопорядку та безпеки громадян під час святкових масових заходів.

На Житомирщині у 528 населених пунктах відбудуться Різдвяні масові дійства, а богослужіння пройдуть у майже 600 культових спорудах. За попередніми підрахунками, участь у таких заходах візьмуть близько 138 тисяч жителів та гостей області.

Упродовж цих днів на охорону громадського порядку залучаються понад 450 міліціонерів, а також 340 громадських помічників, які виявили бажання допомогти правоохоронцям.

У Житомирі 6 січня відбудеться 13 святкових заходів, на яких очікується присутність близько 3400 учасників. Охорону громадського порядку забезпечуватимуть 30 працівників міліції. Також правопорядок на вулицях обласного центру забезпечуватимуть спільні наряди патрульної служби та Нацгвардії, працюватимуть автопатрулі УДАІ та УДСО.

Працівники міліції бажають всім жителям області, аби Різдвяні свята були по-справжньому світлими та радісними, і закликають дотримуватися правопорядку, виявляти взаємну повагу та розуміння.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У жительки Закарпаття ...

КОМЕНТАРІ