В Житомирській області у Коростені дільничні інспектори міліції викрили шахрая

В Житомирській області у Коростені дільничні інспектори міліції викрили шахрая

09.01.15 08:23 0 747
Міліціонери встановили, що 30-річний житель райцентру ошукав школяра, під надуманим приводом виманивши у нього мобільний телефон.

Нині встановлено, що чоловік, помітивши у 15-річного хлопця вартісний телефон, поросив того терміново подзвонити. Школяр, не запідозривши дорослого у лихих намірах, довірив тому свій гаджет, однак назад його вже не отримав.

Наразі триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк до 3 років.

Шановні громадяни! Запам'ятайте самі та поясніть дітям, що мобільний телефон, у першу чергу, - сучасний засіб зв'язку, а тому не слід зайвий раз без нагальної потреби демонструвати його можливості та різноманітні функції при сторонніх особах на вулиці, у громадському транспорті, розважальних закладах. Цим ви можете привернути увагу зловмисника. На прохання незнайомця терміново зателефонувати, ні в якому разі не слід передавати свого мобільного до чужих рук.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: вже навесні цього року ...
Наступна новина: На Хмельниччині під час ...

КОМЕНТАРІ