В Житомирській області дільничний інспектор викрив "любителя" чужих велосипедів

В Житомирській області дільничний інспектор викрив "любителя" чужих велосипедів

09.01.15 08:20 0 746
У Новограді-Волинському з під'їзду багатоквартирного будинку було викрадено спортивний велосипед. Правоохоронці викрили у вчиненні крадіжки 44-річного жителя цієї ж багатоповерхівки та повернули господареві транспортний засіб.

До чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції із заявою звернувся 43-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що приїхав до свого знайомого, який проживає в одній з багатоповерхівок центральної частини міста. Свій транспортний засіб він залишив на сходинковому майданчику під'їзду. Коли настав час повертатися із гостин, свого велосипеда чоловік вже не знайшов.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Для встановлення можливих свідків події, правоохоронці провели поквартирний обхід будинку. Зокрема, міліціонери постукали у двері сусідської квартири.

Їм відчинив чоловік, який, побачивши на порозі оселі людей у формі, почав помітно нервувати. Його поведінка стала зрозумілою, коли крізь ледь відчинені двері міліціонери помітили схожий за описом заявника спортивний велосипед. Чоловік намагався якомога швидше закінчити розмову з правоохоронцями. Проте наполегливе прохання співробітників міліції оглянути транспортний засіб, що стоїть позаду нього, змусило чоловіка зізнатися у скоєному.

- Підозрюваний намагався виправдати свій вчинок скрутним матеріальним становищем та тим, що господар залишив велосипед без нагляду, - коментує начальник Новоград-Волинського міськвідділу міліції Сергій Рябошапка. – Втім, слідством будуть встановлені всі обставини події. Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання від штрафних до більш серйозних санкцій, аж до позбавлення волі.

Інна Вовченко

Новоград-Волинський МВ

УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ