У Львові свободівець Станіслав Барчак передав бійцям батальйону "Січ" власний автомобіль

У Львові свободівець Станіслав Барчак передав бійцям батальйону "Січ" власний автомобіль

09.01.15 08:15 0 1098
У Львові 6 січня 2015 року приватний підприємець радіоринку, член Франківської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Станіслав Барчак передав у зону АТО для користування батальйону "Січ" свій автомобіль.

"Я купив машину для дружини, але вона їздити так і не навчилася. Автомобіль дома просто стояв, ніхто ним не користувався. Я подумав, що хлопцям в зоні АТО це авто знадобиться більше, ніж мені зараз. Воно повністю у робочому стані", – повідомив Станіслав Барчак.

За його словами, якби кожен як може допомагав нашим побратимам на сході, то українці швидше б здобули перемогу. "Але, на жаль, більшість навіть моїх знайомих, які мають кошти, просто не допомагають, хибно вважаючи, що це війна олігархів, а не війна України з Росією", – зазначив свободівець.

Голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук зазначив, що бійцям батальйону "Січ" свободівці передадуть також теплі речі, ковдри, камуфляжні форми та харчі, зокрема домашнє печиво.

"Зараз дуже холодно, а солодке додає енергії, тому ми вирішили спекти печиво для бійців. Хочемо передати їм частинку домашнього тепла", – розповіла дочка лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока Ярина. За її словами, дівчата передадуть бійцям і синьо-жовті листівки, на яких власноруч вишили Державний Герб України. Побажали львів'янки воякам міцного здоров'я, сили, мужності, Божої опіки та благословення. "Повертайся живим та з перемогою!" – зазначено у листівках.

"Свободівці не вперше допомагають бійцям батальйону "Січ". Місяць тому побратим Володимир Гашимов на 20 тисяч гривень також передав різні необхідні речі для бійців батальйону "Січ", а саме: препарати для зупинки кровотечі, генератор для вироблення струму, теплі речі, спальні мішки, одяг. Окрім того, бус на схід передав свободівець Андріан Гутник", – зазначив Василь Спісак.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ