У Львівській області бориславські правоохоронці затримали чоловіка,котрий більше року переховувався від слідства за скоєння розбійного нападу

У Львівській області бориславські правоохоронці затримали чоловіка,котрий більше року переховувався від слідства за скоєння розбійного нападу

09.01.15 08:06 0 649
Працівники сектору карного розшуку Бориславського міського відділу міліції ГУМВС України у Львівській області затримали 26-річного місцевого мешканця, котрий тривалий час переховувався від працівників міліції за скоєння злочину передбаченого ч.3 ст.187 (розбій) КК України.

В кінці березня, 2013 року, правоохоронці викрили 26-річний чоловіка, котрий разом з групою осіб, вночі, проникли у приватну квартиру де мешкали чоловік, дружина та їх дитина. Зловмисники в масках на обличчях, погрожуючи сім'ї ножем та газовим пістолетом заволоділи викрали у них 13 тисяч гривень.

Бориславський міський суд обрав міру запобіжного заходу 26-річному чоловікові у вигляді домашнього арешту, однак через декілька днів правоохоронці зловмисника по місцю проживання не виявили.

Підозрюваного у скоєнні розбійного нападу, у квітні 2013 року, було оголошено у розшук.

Нещодавно працівники Бориславського МВ затримали зловмисника, який тривалий час переховувався. Йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Ольги Лернатович,

інспектора РН та ГФ

Бориславського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Вінниччині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ