Різдво на Хмельниччині відсвяткували без пригод

Різдво на Хмельниччині відсвяткували без пригод

09.01.15 12:28 0 738
Одне з найбільших православних релігійних свят подоляни зустріли без надзвичайних подій. Аби ніщо не змогло зіпсувати вірянам піднесений настрій, в управлінні МВС України в Хмельницькій області особливо потурбувалися про безпеку громадян у цей період.

Упродовж 6-7 січня спокій та правопорядок у містах і селах області, особливо – у місцях проведення богослужінь, забезпечувала майже тисяча працівників органів внутрішніх справ. На допомогу їм долучилися і півтисячі добровольців з числа членів добровільних громадських формувань з охорони правопорядку. В результаті територіальними відділками міліції зафіксовано лише декілька незначних правопорушень та подій.

Слід зазначити, що у святкові дні, коли більша частина українців відпочивала, правоохоронці не лише оберігали спокій, а й працювали над розкриттям раніше вчинених злочинів, викриваючи та затримуючи зловмисників. Символічно, що саме на Різдво працівники міліції з Полонського райвідділу вийшли на слід злодія, який викрав у жительки одного з сіл району золотого хрестика ще кілька місяців тому. 23-річний молодик, користуючись довірою господині, поцупив ювелірний виріб та здав його у ломбард, після чого сам подався до обласного центру. Тепер хлопцеві доведеться відповідати перед законом за вчинення крадіжки відповідно до ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ