Рівненщина: вогнеборці ліквідували пожежу на автостоянці та врятували від знищенням легковий автомобіль «Peugeot Expert»

Рівненщина: вогнеборці ліквідували пожежу на автостоянці та врятували від знищенням легковий автомобіль «Peugeot Expert»

09.01.15 16:21 0 827
08 січня о 09:53 до Служби порятунку за номером 101 надійшло повідомлення про загорання легкового автомобіля «Peugeot Expert» на автостоянці в місті Рівне по вулиці Мельника.

Охоронець автостоянки повідомив, що загорання трапилося у моторному відсіку. На місце виклику негайно прибуло два чергових відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС. Рятувальникам знадобилося три хвилини, щоб локалізувати пожежу і не допустити поширення вогню в салон машини. Автомобіль був врятований.

Варто додати, що завдяки вчасному повідомленню про загорання та оперативному реагуванню вогнеборців, вдалося не допустити можливого вибуху баку з пальним автотранспортного засобу та перекидання полум’я на поряд розташовані автомобілі.

Вогонь знищив моторний відсік та пошкодив капот, передню панель, лобове скло та акумуляторну батарею автомобіля.

Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Почему стоит отдохнуть в ...
Наступна новина: Закарпаття: на Хустщині ...

КОМЕНТАРІ