У крадіжці з помешкання івано-франківця правоохоронці підозрюють закарпатця

У крадіжці з помешкання івано-франківця правоохоронці підозрюють закарпатця

09.01.15 12:08 0 775
В ході проведення оперативно-профілактичної операції "Квартира", яка спрямована на активізацію діяльності органів внутрішніх справ щодо попередження і розкриття крадіжок особистого майна з квартир громадян, працівники івано-франківської міліції розкрили злочин, скоєний в листопаді минулого року.

Вжитими оперативно - розшуковими заходами оперативники карного розшуку Івано-Франківського міськвідділу міліції з'ясували, що до вчинення квартирної крадіжки в приміському селі причетний приїжджий чоловік. Ним виявився 21-річний житель Закарпатської області, який тимчасово проживав в своїх батьків на Богородчанщині.

Як з'ясувалося, зловмисник зайшов на чуже подвір'я та, переконавшись, що господарів немає вдома, проник всередину будинку. З помешкання непроханий гість забрав вироби із золота та фотоапарат марки "Самсунг", які згодом продав за 4300 гривень.

Злодійкуватому чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, адже за цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ