Івано-Франківські оперативники викрили у крадіжці грошей техпрацівницю

Івано-Франківські оперативники викрили у крадіжці грошей техпрацівницю

09.01.15 10:00 0 820
Жінка, як наразі відомо, викрала банківську картку співробітниці тієї ж установи, де вона працює, та зняла з неї кошти у сумі три тисячі гривень. За такі дії мешканці обласного центру загрожує до п'яти років позбавлення волі.

До Івано-Франківського міськвідділу міліції звернулася місцева жителька із заявою про викрадення її банківської картки. Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів й розшукали підозрювану. Нею виявилась 64-річна жінка - техпрацівник в одному із навчальних закладів міста. Спокуса заволодіти грошима виявилася для франківчанки сильнішою за будь-які моральні цінності.

Маючи доступ до ключів від кабінету, вона безперешкодно викрала чужу банківську картку разом із пін-кодом. З'ясувалося, що скориставшись нею, зловмисниця у листопаді минулого року зняла з рахунку одну тисячу гривень, а іншого разу - дві тисячі. Готівку крадійка витрачала на власні потреби.

Правоохоронці наразі задокументували два кримінально-карних епізоди. Але в міліціонерів є небезпідставні припущення, що ці два випадки не вичерпують перелік скоєних нею крадіжок, тож проводять перевірку щодо її причетності до вчинення аналогічних дій.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Серед загиблих у ДТП ...

КОМЕНТАРІ