Двом вінницьким інспекторам дорожньо-патрульної служби ДАІ за професійність та мужність наказом Міністра внутрішніх справ України присвоєні звання

Двом вінницьким інспекторам дорожньо-патрульної служби ДАІ за професійність та мужність наказом Міністра внутрішніх справ України присвоєні звання

09.01.15 15:33 0 847
Інспекторам дорожньо-патрульної служби міліції ДАІ Вінниччини Валентину Бабію та Юрію Серватинському наказом Міністра внутрішніх справ України в порядку заохочення присвоєно звання молодшого лейтенанта міліції та вручені подяки МВС України. Міліціонери були в числі перших, хто добровольцями поїхали виконувати службовий обов'язок в зону АТО. Двічі побувавши у тривалих ризикованих відрядженнях в зоні бойових дій, працівники ДАІ нещодавно свою професійність та мужність підтвердили під час затримання небезпечного озброєного злочинця на Вінниччині.

Валентин Бабій отримав два вогнепальних поранення в руку та грудну клітину, Юрію Серватинському куля мала б влучити в серце, однак застрягла в гаманці з ключами в нагрудній кишені. Обидва міліціонери наразі лікуються у Немирівській районній лікарні. Безпосередньо в палаті їм і були вручені новенькі погони молодших лейтенантів міліції керівником Департаменту ДАІ МВС України Анатолієм Сіренком.

В лікарні правоохоронців відвідали також головний міліціонер Вінниччини Ігор Моренець та начальник УДАІ області Павло Солоненко.

Генерал-майор міліції Анатолій Сіренко зазначив, що такі працівники ДАІ мають бути правоохоронцям прикладом для наслідування. Вони не тільки стоять на передовому краї боротьби зі злочинністю, але й в числі перших добровольцями поїхали в зону АТО, де продемонстрували мужність і професійність.

Керівник Департаменту ДАІ додав, що в нинішніх умовах реформування служби працівників ДАІ націлюють на те, аби вони, в першу чергу, були помічниками водіїв, за необхідності могли надати їм необхідну допомогу .

В свою чергу начальник УМВС України Ігор Моренець завірив, що особовий склад вінницької міліції готовий до виконання завдань для забезпечення правопорядку та безпеки людей.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За героїзм та відвагу ...

КОМЕНТАРІ