На Хмельниччині правоохоронці встановили особу зловмисника,який обікрав сільський цвинтар

На Хмельниччині правоохоронці встановили особу зловмисника,який обікрав сільський цвинтар

10.01.15 11:53 0 880
Злісний рецидивіст, котрий лише кілька місяців тому вийшов із місць позбавлення волі, знову взявся за старе та обікрав сільський цвинтар — демонтував та здав на металобрухт 27 секцій металевої огорожі.

Нещодавно до Славутського райвідділу міліції звернувся голова одного із сіл району та повідомив про те, що з території місцевого кладовища викрадено добрячий шмат металевої огорожі.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили, що зникло 27 секцій огорожі загальною вартістю близько 4 тисяч гривень. Одразу ж взялися за роботу, перевірили усі довколишні пункти прийому металобрухту і таки вийшли на особу підозрюваного.

Ним виявився 31-річний місцевий житель, який раніше уже 5 разів притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. У серпні минулого року чоловік вийшов із місць позбавлення волі, але, як бачимо, протримався недовго.

Зловмисник за допомогою спеціальної пилки зрізав металеві кріплення огорожі, потім ділив секції на дрібніші шматки і на своєму велосипеді через ліс возив у сусідній Нетішин на пункт прийому металобрухту.

Як повідомив старший слідчий слідчого відділу Славутського РВ УМВС Олександр Чорнобров, по данному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ