У Чикаго з’явився журнал про життя українців у США

У Чикаго з’явився журнал про життя українців у США

10.01.15 14:21 0 756
На Різдво в американському Чикаго з'явився перший номер журналу Ukrainian Chicago – видання про життя української громади у США.

Журнал виходитиме щодва тижні двома мовами – українською та англійською. Його потенційні читачі – це уся українська громада: американці українського походження та новоприбулі іммігранти, а також – друзі України у США.

Безкоштовні примірники журналу можна знайти у багатьох популярних українських місцях Чикаго. Електронна версія буде доступною на сайті видання UkrainianChi.com, а згодом також на iTunes. За оновленнями можна слідкувати на Facebook-сторінці журналу та у Twitter.

«У 2011 році ми започаткували проект «Українське Чикаго», в рамках якого висвітлювали місцеві події, публікували блог Ukrainian Chicago на одному з сайтів Chicago Tribune та спілкувалися з громадою через соцмережі. А зараз вийшла друкована версія видання Ukrainian Chicago», – розповів представник видавця Юрій Фігель у вступному слові до першого номера, пише портал української діаспори VIDIА, команда якого і випускає журнал.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: на Вижниччині ...
Наступна новина: Суд виніс вирок волинянину ...

КОМЕНТАРІ