Міліціонери затримали буковинця,котрий позбавив життя свого батька

Міліціонери затримали буковинця,котрий позбавив життя свого батька

10.01.15 16:33 0 865
Зловживання алкоголем для чернівецької сім'ї закінчилось трагічно. Син на підпитку побив свого батька, котрий згодом від отриманих тілесних ушкоджень помер.

Днями до лікарні швидкої медичної допомоги госпіталізували 65-річного чернівчанина із алкогольною інтоксикацією, загальним переохолодженням та забоями. Нажаль, врятувати життя чоловіку лікарям не вдалося. У результаті експертизи з'ясовано, що смерть буковинця настала внаслідок закритої травми грудної клітини та травматичного шоку, що відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

Для з'ясування всіх обставин загибелі чернівчанина, працівники карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області та Шевченківського райвідділу міліції провели ряд заходів. У результаті вдалося з'ясувати, що тілесні ушкодження потерпілому наніс син. 35-річний чернівчанин у той вечір теж перебував у стані алкогольного сп'яніння. Між чоловіками виник побутовий конфлікт. Син наніс декілька ударів батьку, які вподальшому виявились смертельними.

Також відомо, що затриманий раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

За даним фактом слідчими Шевченківського райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Стосовно зловмисника судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у Козятині ...
Наступна новина: Цьогоріч рівненські ...

КОМЕНТАРІ