Буковинця,котрий скоїв розбійний напад на жінку,взято під варту

Буковинця,котрий скоїв розбійний напад на жінку,взято під варту

10.01.15 08:10 0 766
Зловмисник, на одній із вулиць обласного центру, застосовуючи насильство забрав у чернівчанки мобільний телефон. Далеко із чужим майном не втік, розбійника затримали працівники відділу державної служби охорони при УМВС України в Чернівецькій області та небайдужий перехожий.

46-річна чернівчанка надвечір поверталася додому. На одній із вулиць на неї напав чоловік, приклавши ножа до її шиї вимагав, аби його жертва віддала мобільний телефон. Як тільки мобілка опинилася у руках зловмисника, він втік. Однак його почав наздоганяти буковинець, котрий став випадковим свідком нападу. У цей час неподалік перебував наряд працівників державної служби охорони, котрі оперативно відреагували на звернення щодо скоєного розбійного нападу. Спільними зусиллями зловмисника було затримано.

На місце події також прибули працівники слідчо-оперативної групи райвідділу міліції та батальйону патрульної служби при УМВС. Міліціонери встановили особу зловмисника та вилучили речові докази. Як з'ясувалося, на жінку напав 47-річний мешканець села Васловиці Заставнівького району.

Наразі дії зловмисника слідчі Садгірського райвідділу міліції кваліфікують за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. У порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України нападника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ