У Рівненській області пильність чоловіка не підвела

У Рівненській області пильність чоловіка не підвела

10.01.15 11:41 0 1292
6 січня по обіді на спецлінію 102 надійшло повідомлення, в якому чоловік розповів, що на автобусній зупинці в селі Ромейки Володимирецького району стоїть, на його думку, підозрілий незнайомець.

Чоловічий голос додав, що у невідомого, який підійшов до зупинки, у рукаві верхнього одягу знаходиться предмет, схожий до рушниці. На вказане місце негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Працівники міліції згодом встановили, що підозрілим виявився місцевий житель, 47-річний Володимир. Під час огляду особистих речей у лівій внутрішній кишені його куртки знаходився предмет, ззовні схожий на обріз гладкоствольної мисливської рушниці 16 калібру.

Зброю міліціонери вилучили та направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр УМВС України в Рівненській області. Чоловік вже у міськвідділі міліції розповів, що обріз знайшов два місяці тому і зберігав його для самозахисту.

- Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), - повідомив начальник Кузнецовського МВ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Руслан Грицай. – Проводиться досудове розслідування.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Правоохоронці Рівненщини вдячні пильним громадянам, які допомагають міліціонерам припиняти злочинні прояви, адже у цей складний для країни час слід бути обачними, щоб не потрапити у біду.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті міліція ...
Наступна новина: На Вінничині представники ...

КОМЕНТАРІ