В Житомирській області у Романові дільничний інспектор затримав злодійкувату "помічницю" пенсіонерки

В Житомирській області у Романові дільничний інспектор затримав злодійкувату "помічницю" пенсіонерки

10.01.15 16:04 0 810
Жінка, яка інколи допомагала 77-річній бабці, спокусилася на її заощадження. Міліціонери викрили та затримали нечесну «помічницю».

Про те, що її обікрадено, пенсіонерка розповіла своєму дільничному інспектору, який саме навідався до неї, аби впевнитися, що у тієї все гаразд. Старенька бідкалася, що напередодні односелець повернув їй борг у 1800 гривень. Гроші вона поклала у «сховок» - у склянку на поличці шафи.

Детально розпитавши бабусю, міліціонер з'ясував, що останніми днями до неї ніхто не навідувався. Лише заходила жителька сусіднього села, яку літня жінка інколи винаймала для допомоги по господарству. Відтак правоохоронець вирішив перевірити, чи не причетна добровільна помічниця до зникнення грошей.

Опитавши місцевих жителів, дільничний інспектор дізнався, що ймовірна зловмисниця витратила у місцевій крамниці значну суму грошей. Відтак його підозри виявилися небезпідставними. Перевіривши й інші свідчення та докази, правоохоронці встановили, що до крадіжки дійсно причетна 43-річна місцева жителька.

- Підозрювана раніше вже була засуджена за вчинення крадіжки, нині не працює, - зазначив начальник Романівського РВ УМВС Валентин Підгаєцький. – Триває розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Жінці загрожує до трьох років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за інформацією

Романівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у Золочівському ...
Наступна новина: На Вінничині калинівські ...

КОМЕНТАРІ