У Житомирі патрульні міліціонери затримали квартирного крадія

У Житомирі патрульні міліціонери затримали квартирного крадія

10.01.15 12:02 0 855
До Житомирського міськвідділу міліції звернувся 21-річний житель обласного центру, повідомивши, що хтось скористався його нетривалою відсутністю у незачиненій квартирі та викрав звідти гроші та мобільний телефон.

Поки у квартирі заявника працювала слідчо-оперативна група, інформацію про злочин було повідомлено усім зовнішнім нарядам міліції, які забезпечували охорону громадського порядку у м. Житомирі.

Увагу патрульних міліціонерів, які несли службу неподалік будинку заявника, привернув молодик, який щодуху намагався зникнути з поля зору правоохоронців. Останні не помилилися: під час зовнішнього огляду у кишенях одягу зупиненого виявилися і викрадений з квартири мобільник, і гроші. Сам чоловік, 19-річний раніше судимий житомирянин, зізнався у вчиненні крадіжки.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці з'ясовують усі обставини.

За чинним законодавством, подібні дії караються позбавленням волі від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ