На Вінничині міліціонери розслідують кримінальні провадження за фактом конфлікту на території Тростянецького елеватору

На Вінничині міліціонери розслідують кримінальні провадження за фактом конфлікту на території Тростянецького елеватору

10.01.15 13:38 0 804
В Тростянецькому районі Вінницької області на території елеватору стався конфлікт між діючим керівництвом підприємства та представниками колишнього власника елеватору.

3 січня група осіб близько 20 чоловік, розбивши вікно та вибивши двері прохідної, проникла на територію Тростянецького елеватора, який належить одному з дочірніх підприємств міжнародної групи компаній.

Керуючись вже недіючими рішеннями судів, чоловіки заявили, що вони є законними власниками майна підприємства та намагались потрапити всередину приміщень елеватору. В ході конфлікту один з нападників травмував працівника підприємства. Чоловік з тілесними ушкодженнями був госпіталізований до лікарні.

За словами начальника Тростянецького райвідділу міліції Ігоря Соломона, працівникам міліції вдалось зупинити конфлікт. Під час огляду затриманих зловмисників та їх автотранспорту було виявлено та вилучено мисливські рушниці, набої та петарди з прикріпленими за допомогою пластиліну цвяхами.

Вилучена зброя та боєприпаси направлені на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласній міліції. Автомобілі знаходяться на арештмайданчику.

Наразі встановлено, що конфліктна ситуація між власниками підприємства триває вже близько 10 років та протягом всього часу сторони конфлікту вирішують спірні питання у суді.

За даним фактом відкрито ряд кримінальних проваджень: два провадження за ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), одне за ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна) та за ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження). Зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ