В Житомирській області за добу рятувальники ліквідували 2 пожежі в Радомишльському районі,на одній із них загинув чоловік

В Житомирській області за добу рятувальники ліквідували 2 пожежі в Радомишльському районі,на одній із них загинув чоловік

10.01.15 12:12 0 790
08 січня о 13:08 на пункт зв’язку 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Радомишль надійшло повідомлення про пожежу в двохповерховому приватному житловому будинку, що знаходиться в с.Білка. Люди, які зателефонували до служби порятунку повідомили, що горить дах будівлі.

На місці події з’ясувалося, що внаслідок пожежі загинув 40-річний гість господаря будинку, який намагався самотужки загасити пожежу. Вогонь спалахнув між першим та другим (мансардовим) поверхами будинку, перекинувся на дах. Домочадці намагалися самотужки приборкати полум’я. Тим часом один із гостей, піднявшись на другий поверх, надихався чадного газу і знепритомнів. Згодом його віднайшли мешканці будинку, намагалися самотужки привести до тями, викликали швидку, але чоловіка врятувати не вдалося.

О 14:35 рятувальники локалізували пожежу, а о 16:00 – повністю її ліквідували. Вогнем частково знищено домашнє майно та пошкоджені покрівля і перекриття.

За попередніми даними займання сталось внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина пожежі та заподіяний вогнем збиток.

Того ж дня пічне опалення призвело до ще однієї пожежі в Радомишльському районі. У с. Моделів в гості до 86-річного дідуся завітали родичі. Розтопивши піч, вони пішли до іншої кімнати. А після 12 години дня онука дідуся повернулася до кімнати і виявила займання. Завдяки оперативному повідомленню про подію до служби порятунку «101», вже о 13:15 зусиллями рятувальників пожежа була повністю ліквідована. Внаслідок події ніхто не постраждав. Вогнем пошкоджено 3 м2 стіни. Остаточна причина пожежі встановлюється.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі патрульні ...
Наступна новина: На Буковині заарештували ...

КОМЕНТАРІ