Працівники ДАІ Рівненщини повернулись додому із зони АТО

Працівники ДАІ Рівненщини повернулись додому із зони АТО

10.01.15 08:35 0 782
Днями до Рівного із зони проведення антитерористичної операції повернулися працівники Державтоінспекції, які місяць часу несли службу на сході України.

Незважаючи на пізню годину прибуття працівників ДАІ, усі з нетерпінням чекали приїзду своїх колег. Зустрічали добровольців також рідні та близькі. Втомлені після довгої дороги, загартовані та ще більш змужнілі інспектори зі щасливими посмішками на обличчях тиснули руки своїм колегам, обіймали батьків, дружин та дітей.

Упродовж місяця на сході держави працівники ДАІ супроводжували спеціальні колони транспорту з вантажами для військових, несли службу на блокпостах, а також забезпечували охорону громадського порядку та надавали всіляку допомогу місцевим жителям.

Позаду тисячі кілометрів небезпечних шляхів і сотні ризикованих ситуацій. Звичайно, під час несення служби в зоні АТО, були труднощі, але справжній бойовий дух, підтримка один одного насправді допомагали вистояти у складних умовах.

Після здачі зброї працівники ДАІ поспішали додому. Вже за декілька днів відпочинку кожен з них знову приступить до виконання своїх службових обов'язків.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ