Працівники ДАІ Рівненщини застерігають учасників дорожнього руху!

Працівники ДАІ Рівненщини застерігають учасників дорожнього руху!

10.01.15 10:10 0 892
Зважаючи на прогнози синоптиків про складні погодні умови на території області, працівники Державтоінспекції закликають водіїв, пішоходів бути особливо обережними та уважними на вулицях і автошляхах Рівненщини.

Враховуючи на складні погодні умови, працівники Державтоінспекції радять водіям, під час керування транспортними засобами, проявляти уважність та обережність, чітко дотримуватися вимог Правил дорожнього руху. Обирати безпечну швидкість та дистанцію руху, уникати різкого гальмування та маневрування транспортним засобом.

Ще раз звернути увагу на ефективність роботи гальмівної системи, функціонування зовнішніх освітлювальних приладів, елементів очищення та обігріву вікон вашого автомобіля.

Окрім того, рекомендуємо водіям під час погіршення погодних умов, по можливості, утриматися від поїздок.

Також варто бути обережними і пішоходам. Пам'ятайте, що за складних погодних умов спостерігається ускладнення руху. Переходьте дорогу лише у встановлених місцях. Будьте особливо уважними та обережними у вечірню та нічну пору доби. Не з'являйтеся раптово на проїзній частині дороги. По можливості, виділіть себе світлоповертаючими елементами!

Бажаємо приємного та безпечного руху на дорогах!

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині в Ладижині ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ