У Рівненській області шахраї заволоділи грошима рівнян на суму майже 28 тисяч гривень

У Рівненській області шахраї заволоділи грошима рівнян на суму майже 28 тисяч гривень

10.01.15 15:53 0 850
Під час різдвяних свят в міліції зафіксовано чотири факти інтернет та телефонного шахрайства. Зловмисники за «налагодженою схемою» знову ошукали довірливих громадян.

Зокрема, до 60-річної Раїси з Рівного зателефонував чоловік. Представившись її сином, попросив перерахувати гроші на банківський рахунок задля звільнення його з поліції в місті Прага. Пенсіонерка, не вагаючись, виконала прохання шахраїв та позбулася 16 тисяч гривень.

40-річний Сергій, 27-річний Віталій та 24-річна Інна потрапили на гачок інтернет шахраїв. Чоловіки перерахували 3500 та 2800 гривень за мобільні телефони, а дівчина — майже 5500 гривень за пальто, однак бажаного товару так і не отримали.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Проводяться досудові розслідування.

Правоохоронці вкотре звертаються до громадян з проханням бути обачними та обережними, здійснюючи покупки у всесвітній мережі та отримуючи підозрілі дзвінки за проханням перерахувати кошти! Перевіряйте отриману інформацію завчасно! Бережіть свої заощадження!

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області в ...
Наступна новина: У Львові у Золочівському ...

КОМЕНТАРІ