В Івано-Франківській області оперативність долинських міліціонерів завадила зловмисникові обікрасти чуже помешкання

В Івано-Франківській області оперативність долинських міліціонерів завадила зловмисникові обікрасти чуже помешкання

10.01.15 08:14 0 890
Негайно відреагувавши на повідомлення про підозрілу особу біля одного з приватних будинків в місті Долині, правоохоронці затримали молодика на місці вчинення злочину.

У райвідділ міліції попівночі зателефонував місцевий житель, який помітив у вікні сусіднього помешкання незнайомця. Вже за кілька хвилин слідчо-оперативна група була за вказаною адресою. Працівники міліції блокували виходи з приміщення, а відтак в одній з кімнат затримали невідомця. Ним виявився 30-річний житель приміського села, до речі, раніше судимий за аналогічні злочини. Він лише півроку тому звільнився з місця ув'язнення, де відбував покарання за квартирні крадіжки.

Зловмисник, для якого поява міліціонерів виявилася неабиякою несподіванкою, встиг обнишпорити ймовірні сховки у чужій оселі, однак знайденим скористатися йому не судилося. Водночас правоохоронці не відкидають можливості вчинення ним інших злочинів, тому здійснюють відповідні перевірки, зокрема, в рамках проведення цільової оперативно-профілактичної операції під умовною назвою "Квартира".

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ