На Вінничині в Калинівському районі відбулась зустріч з земляками,учасниками АТО (+фото)

На Вінничині в Калинівському районі відбулась зустріч з земляками,учасниками АТО (+фото)

10.01.15 14:48 0 870
Щиру, по-родинному теплу зустріч з учасниками АТО Калинівщини проведено у переддень великого християнського свята Різдва Христового в Калинівському районному Будинку культури. До зали завітали воїни, які приїхали додому у відпустку. Через якийсь час вони знову повернуться до своїх побратимів і продовжать боротьбу за територіальну цілісність і незалежність України.

Здається, того дня вся громада Калинівщини об'єдналась у прагненні захищати рідну землю, підтримати відважних бійців не лише фізично та фінансово, але й морально.

Свою вдячність воїнам висловлювали перший заступник голови райдержадміністрації Микола Господарець, голова районної ради Юрій Браніцький, Калинівський міський голова Анатолій Шамалюк, військовий комісар району Олег Резедент та інші. Зокрема, перший заступник голови райдержадміністрації Микола Господарець наголосив, що влада переймаються важливими питаннями, які допомагають боронити нашу державу, поділяє проблеми воїнів і надалі допомагатиме їм та їхнім сім'ям, адже бійці заслужили на цю велику повагу. Побажав усім мирного неба, здоров'я, благополуччя, оптимізму і любові.

Голова районної Спілки ветеранів Афганістану Петро Шуманський прозвітував громаді про використання благодійних коштів для потреб військовослужбовців району.

«Вінницькі бійці – це люди, які можуть виконати будь-яке бойове завдання з мужністю і гідністю» - сказав військовий комісар району Олег Резедент.

Усіх учасників АТО запросили на сцену, де особисто кожному було вручено різдвяний сувенір та щирі аплодисменти під гучні викрики залу «Герої!».

Дуже допомагають бійцям волонтери. Саме вони доставляють їм харчі, теплий одяг, обладнання. Подякою райдержадміністрації та районної ради було відзначено ряд волонтерів, серед яких: Лариса Бочкарнікова, Михайло Довгалюк, Людмила Пивовар, Віктор Кособуцький, Інга Притуляк та ще багато інших.

Під час заходу поіменно згадали всіх учасників антитерористичної операції з Калинівського району, які загинули, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України. Пам'ять про них вшанували хвилиною мовчання.

Свої теплі слова та вдячність воякам адресували і аматори сцени району. Особливо щемливим та емоційно насиченим був вірш маленької калинівчанки Ю.Підрези про героя, який загинув на війні і про подальше відродження життя.

В рамках заходу було організовано і благодійний ярмарок, на якому були представлені власноруч виготовлені вироби знаних майстрів району та школярів.. Кошти, зібрані під час ярмарку, також будуть направлені на потреби воїнів.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ