На Вінничині представники обласної та міської влади привітали християн східного обряду з Різдвом Христовим (+фото)

На Вінничині представники обласної та міської влади привітали християн східного обряду з Різдвом Христовим (+фото)

10.01.15 11:51 0 880
В день свята Різдва Христового традиційно представники обласної та міської влади завітали у храми християн східного обряду аби привітати усіх прихожан з одним найславетніших свят – Різдвом Христовим. Вони відвідали Свято-Покровський храм Української Греко-Католицької Церкви, Церкву Святої Трійці Вінницького об'єднання Християн віри євангельської, Церкву Віфанія Вінницького об'єднання Євангельських християн-баптистів, Храм Спаса Української Православної Церкви Київського Патріархату, Храм усім скорботним Української Автокефальної Православної Церкви Київського Патріархату, Спасо-Преображенський собор Української Православної Церкви Московського Патріархату.

Очільники області та міста побажали вірянам церков миру, здоров'я, достатку і щастя, віри у краще майбутнє нашої України.

Звертаючись до священнослужителів та усіх прихожан начальник управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації Ігор Салецький зазначив: «Нехай 2015 рік стане роком миру, добра, здобутків і перемог . А найвеличніші зимові свята будуть радісними та щедрими і додадуть кожному життєвих сил та віри у мирне і щасливе майбутнє нашої України».









































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ