Хмельницька область: вогнеборці ліквідували чотири пожежі в житлових та господарчих будівлях

Хмельницька область: вогнеборці ліквідували чотири пожежі в житлових та господарчих будівлях

12.01.15 09:09 0 778
9 січня о 09:59 на пункт зв’язку 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Горбасів Летичівського району. До Служби порятунку «101» зателефонував власник.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Летичівського району, які пожежу площею 5 кв. м локалізували о 10:13, ліквідували о 10:18. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося запобігти розповсюдження вогню на житлові кімнати будинку.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття на площі 5кв. м., а також пошкоджені речі домашнього вжитку.

Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Того ж дня, о 10:40 до Служби порятунку «101» у м. Деражня надійшло повідомлення про пожежу в допоміжній споруді на вул. Бориса Олійника.

Рятувальники 11-ї державної пожежно-рятувальної частини прибули за вказаною адресою та оперативно ліквідували загоряння, що розповсюдилось площею 24 кв. м. Вогнем знищено перекриття споруди. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося врятувати споруду.

Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Вже о 14:20 на пункт зв’язку 1-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у господарчій будівлі с. Волиця Хмельницького району. Зателефонували місцеві мешканці, які помітили дим із сусідської будівлі.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій та вогнеборці місцевої пожежної команди с. Малиничі, які пожежу площею 40 м. кв. локалізували о 14:32, ліквідували о 14:35.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено покриття, перекриття та речі домашнього вжитку. Вогнеборцям вдалося врятувати від знищення полум’ям приміщення господарської будівлі.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Того ж дня, о 20:51 на пункт зв’язку 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Пільний Олексинець Городоцького району.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Городоцького району, які в складі ланки газодимозахисної служби ліквідували пожежу в тих розмірах, яких вона набула на час прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Завдяки злагодженим діям вогнеборцям вдалося не допустити розповсюдженню вогню на сусідні будівлі.

Пожежа площею 48 кв. м локалізована о 21:13, ліквідована о 21:17.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено покриття та речі домашнього вжитку.

Ймовірна причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

ДСНС України звертається до громадян дотримуватись правил пожежної безпеки, адже це збереже життя та майно Вам та оточуючим Вас людям. Запам’ятайте: Ваша безпека у Ваших руках!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові чоловік обікрав ...
Наступна новина: Вінничина: правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ