Видавцям книг,газет і журналів залишили пільги з ПДВ

Видавцям книг,газет і журналів залишили пільги з ПДВ

12.01.15 12:06 0 766
Видавцям друкованих періодичних видань та книжкової продукції залишили пільги по сплаті ПДВ. Про це йдеться в Законі України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» (№ 71-VIII від 28 грудня 2014 року).

Згідно з текстом закону, пільга поширюється на «постачання (передплату) періодичних видань друкованих засобів масової інформації та книжок (крім видань еротичного характеру), учнівських зошитів, підручників та навчальних посібників, словників українсько-іноземної та іноземно-української мови вітчизняного виробництва, доставки таких періодичних видань друкованих засобів масової інформації на митній території України».

Водночас, уряд не врахував пропозицію Української асоціації виробників друкованої преси та Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів не обкладати ПДВ електронний контент.

Нагадаємо, на випуск книг за програмою «Українська книга» Кабмін пропонує виділити Держкомтелерадіо 15,5 млн грн – майже удвічі менше, ніж у держбюджеті-2014 (28 млн 387 тис. грн), повідомляє «Телекритика».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Студентський вертеп зі ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ