Олег Осуховський: "Корупцію в державних органах необхідно знищити під корінь"

Олег Осуховський: "Корупцію в державних органах необхідно знищити під корінь"

12.01.15 14:11 0 884
Для подолання корупції в Україні необхідно провесті судову реформу, реформу правоохоронної системи та якнайшвидше запустити роботу Національного антикорупційного бюро. Про це заявив народний депутат України від ВО "Свобода" Олег Осуховський в програмі "Чиста політика" в етері телеканалу "112 Україна" 9 січня 2015 року.

"Необхідно, щоб якнайшвидше запрацювало Національне антикорупційне бюро. Корупцію в державних органах треба знищити під корінь", - наголосив Олег Осуховський.

За словами народного депутата, також накопичилося чимало запитань стосовно використання б'юджетних коштів у Міністерстві оборони. На запитання ведучого програми про надзвичайно низькі зарплати бійців АТО Олег Осуховський зазначив: "Де ті 100 мільйонів гривень, які, за даними уряду, щодня виділяють на антитерористичну операцію на сході? Куди йдуть ці гроші, чи не розкрадаються? Я негайно зроблю звернення до Міноборони, аби мені надали детальну інформацію, як витрачають ті 100 мільйонів у день, а також про 20 млрд. гривень, які було виділено ще торік парламентом сьомого скликання".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ