З квартири ужгородців викрали добра на 250 тисяч і пістолет

З квартири ужгородців викрали добра на 250 тисяч і пістолет

12.01.15 14:34 0 887
На свята активізуються квартирні злодії, користуючись нагодою, що господарі залишають без нагляду свої помешкання. На жаль, не стали винятком із цього сумного правила й теперішні Різдв′яні свята.

Черговою жертвою нахабних «домушників» стало ужгородське подружжя, яке мало необережність поїхати з дому.

Проникнення сторонніх осіб у квартиру помітила сестра потерпілої. Господарів на той час у хаті не було. Навідавшись приглянути за покинутим житлом, сестра помітила пошкоджені вхідні двері, про що повідомила в міліцію. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група.

З′ясувалось, що невідомі зловмисники проникли в помешкання шляхом віджиму вхідних металопластикових дверей. Поживою «домушників» стало близько півсотні найменувань ювелірних виробів, два планшети «Айфон» та пістолет для відстрілу гумовими кулями, який вони знайшли у металевому ящику-сейфі. Сума заподіяних крадіжкою збитків склала 250 тисяч гривень.

Злодіїв розшукує міліція, вкотре нагадуючи громадянам, аби потурбувались про надійний захист власного майна від злодіїв. Пам′ятайте, що найкраще поставити свою оселю на сигналізацію ДСО, з квартир під охороною якої ще не було крадіжок.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Криваве вбивство на ...

КОМЕНТАРІ