В Житомирській області викрадену в обласному центрі автівку міліціонери знайшли у жителя району

В Житомирській області викрадену в обласному центрі автівку міліціонери знайшли у жителя району

12.01.15 08:15 0 777
Про те, що невідомим викрадено його автомобіль «Део Ланос» до міліції повідомив його власник. Провівши низку оперативно-розшукових заходів, правоохоронці знайшли і транспортний засіб, і його викрадача.

Зі слів заявника було з'ясовано, що автомобіль був ненадовго залишений ним поблизу одного з розважальних закладів м. Житомира. Втім після повернення чоловік не виявив «Ланоса» на місці паркування.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження правоохоронці розпочали низку слідчо-розшукових дій.

За даними на автівку, повідомленими заявником, було складено орієнтування. І вже за добу розшукові заходи дали змогу виявити викрадений «Ланос» у с. Зарічанах Житомирського району. Нині встановлено, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 21-річний місцевий житель. Усі обставини з'ясовуються в ході подальшого досудового розслідування.

За чинним законодавством, незаконне заволодіння транспортним засобом карається накладенням значних штрафних санкцій, обмеженням або позбавленням волі строком до 5 років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 88 бійців спецбатальйону ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ