Житомирщина активно готує проект бюджету на 2015 рік

Житомирщина активно готує проект бюджету на 2015 рік

12.01.15 12:30 0 739
Активна робота над проектом бюджету Житомирщини на 2015 рік триває навіть у вихідні для більшості працівників державних установ дні. Цьогоріч бюджет області формується за новим податковим та бюджетним законодавством.

Так, у суботу, 10 січня 2015 року голова облдержадміністрації Сергій Машковський та голова обласної ради Віталій Француз провели співбесіди із головними розпорядниками коштів щодо захисту показників обласного бюджету на 2015 рік та виконання обласного бюджету за 2014 рік. Участь у робочому засіданні взяли також перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Вячеслав Поліщук, т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, заступник голови обласної ради Руслан Годований, директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Ємченко.

Директори департаментів та начальники управлінь доповіли про виконання галузевих програм у 2014 році та потреби фінансування у 2015 році.

Також мова йшла про формування фінансових показників на енергоносії, медикаменти, продукти харчування та ін. для основних сфер життєдіяльності області.

До цього, починаючи з 1 січня, департамент фінансів у посиленому режимі працював над проектом бюджету області на 2015 рік та проводив детальну консультаційно-роз'яснювальну роботу для розпорядників коштів щодо змін у законодавстві та формуваннягалузевихпрограм.

Зокрема, 3 січня під час загальної наради з питання формування місцевих бюджетів на 2015 рік такі консультації були надані для голів райдержадміністрацій, районних рад, міських голів та керівників фінансових органів.

«Департамент готовий і надалі співпрацювати, надавати будь-які роз'яснення, консультації, методичні та практичні рекомендації», – запевняє директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Ємченко.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ