На Закарпатті знову зійшла снігова лавина

На Закарпатті знову зійшла снігова лавина

12.01.15 13:37 0 933
Вже другу добу поспіль на Закарпатті сходять лавини. Минулої доби 9 січня у Рахівському районі зійшли дві снігові лавини, внаслідок чого було частково перекрито одну смугу руху автошляху «Мукачево - Рогатин – Львів» поблизу с. Ділове Рахівського району. Повідомлення про це рятувальники отримали о 23:45. Обсяг снігової маси становить близько 400 куб. м, а протяжність сходження близько 100 м.

Для ліквідації снігової лавини та розчистки автошляху від снігу було залучено 3 одиниці техніки та 13 чоловік (від У ДСНС - 1 од. техніки та 6 чоловік).

О 04:30 10 січня на даному відрізку автошляху рух автомобілів був повністю відновлений.

Через декілька годин вже 10 січня до рятувальників знову надійшло повідомлення про сходження снігової лавини об’ємом близько 3000 м3.

На цей раз сніговою масою було перекрито рух транспорту на автошляху місцевого значення між населеними пунктами с. Тисолово та с. Широкий Луг Тячівського району. На місці події працювало 3 од. техніки та 5 чоловік Тячівської РЕД.

О 07:30 рух на даній ділянці автошляху було відновлено.

Повідомлення про третій випадок сходження лавини надійшов до оперативно-рятувальної служби 10 січня о 12:30. Цього разу снігова лавина обсягом близько 800 куб. м зійшла на дорогу між населеними пунктами Нересниця та Широкий Луг, Тячівського району. Рух автотранспорту було призупинено.

О 13:30 рух автотранспорту на даній ділянці автошляху відновлено.

На щастя, у всіх трьох випадках ніхто не постраждав.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В українських церквах ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ