Криваве вбивство на Тернопільщині: пенсіонер забив до смерті сокирою свого родича

Криваве вбивство на Тернопільщині: пенсіонер забив до смерті сокирою свого родича

12.01.15 14:43 0 800
Під час сварки 62-річний житель Теребовлі забив до смерті сокирою свого двоюрідного брата, а потім намагався знищити сліди злочину. Проте оперативникам районної міліції вдалося вивести зловмисника «на чисту воду».

Як розповів начальник Теребовлянського райвідділу міліції Микола Сивуля, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що за місцем проживання виявлено тіло з ознаками насильницької смерті 51-річного місцевого жителя. Міліціонери оперативно виїхали на місце події.

Правоохоронці почали з'ясовувати, хто ж позбавив життя потерпілого. У поле зору, як підозрюваний, одразу потрапив двоюрідний брат загиблого, який мешкав з ним під один дахом. Проте 62-річний чоловік всіляко заперечував свою причетність до вчинення злочину. Розповів, що не ночував вдома, а коли повернувся зранку, виявив закривавлене тіло родича і повідомив про це сусідів, а вже вони поспішили викликати міліцію. Як не намагався чоловік відвести від себе підозру, та все ж правоохоронцям за допомогою неспростовних доказів вдалося вивести його на чисту воду. Пенсіонер зізнався, що під час суперечки вбив свого двоюрідного брата.

Як з'ясувалося, загиблий та потерпілий мешкали в одному будинку. Чоловіки постійно пиячили, сімей не мали і ніде не працювали. У день трагедії між ними розгорівся конфлікт. Потерпілий попросив у родича гроші на пляшку. Той відмовив. Це розлютило загиблого і він приснув в очі брату дезодорантом. Тоді старший чоловік схопив у руки сокиру і декілька разів наніс нею родичу удари по голові. Зупинився, коли той вже не дихав.

Згодом зловмисник вирішив приховати сліди злочину, позмивав з себе кров і повідомив сусідам, що хтось вбив його брата. Та це не допомогло уникнути йому відповідальності.

Наразі підозрюваний, згідно статті 208 КПК, затриманий. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 ККУ - умисне вбивство. За вчинене чоловікові загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З квартири ужгородців ...
Наступна новина: Блокировка счетов компании ...

КОМЕНТАРІ