Івано-Франківщина:  в області виникло 4 пожежі

Івано-Франківщина: в області виникло 4 пожежі

12.01.15 09:52 0 842
10 січня о 12.56 год. в Івано-Франківську по вулиці Мазепи виникла пожежа на балконі однієї із квартир, що на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 1 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

10 січня о 15.43 год. в Коломиї по вулиці Мазепи сталася пожежа в житловій квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку власника квартири.

Того ж дня, о 21.26 год. в селищі Печеніжин Коломийського району, ймовірно через перекал опалювальної печі, виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіну кімнати.

11 січня о 02.36 год. селищі Богородчани по вулиці Лесі Українки виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено стіни, перекриття та частково покрівлю стодоли, 0,5 т сіна. Попередня причина пожежі - коротке замикання електропроводки.

З початку року на Прикарпатті виникла 61 пожежа, у вогні загинула 1 особа.

Минулої доби рятувальники області двічі виїжджали для надання допомоги по звільненню проїжджих частин дороги від повалених вітром дерев. Дані випадки мали місце в Івано-Франківську та Калуші. Ніхто з людей не постраждав.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ