На Вінничині бійці з Липовця отримали чергову партію допомоги з Естонії (+фото)

На Вінничині бійці з Липовця отримали чергову партію допомоги з Естонії (+фото)

13.01.15 19:21 0 798
Представники української діаспори та активісти «Кайтселійт» - Спілки добровольчих воєнізованих формувань самооборони Естонії активно збирають і передають допомогу нашим бійцям.

Так, нещодавно теплі естонські армійські шапки та вовняні светри надійшли оборонцям України в місто Липовець.

Теплі речі від естонців та естонських українців уже отримали липовецькі нацгвардійці Олександр Трофимчук, Володимир Бовкун, Юрій Мартинюк, Микола Гаврилов та інші, які зараз перебувають у відпустці.

Ще раніше на адресу Благодійного фонду громади м. Липовець з Естонії надійшли військові шоломи, аптечки та інше обладнання.

Особливу подяка за таку благодійну допомогу липівчани висловили президенту Асоціації українських організацій Естонії Володимиру Паламареві, естонцю Калеву Науру та земляку Володимиру Сеніву за доставку.

Допомогу від естонських друзів липовецькі бійці отримують завдяки тому, що Липовець має партнерські зв'язки з естонським містом Йихві. Проте, естонські українці та естонці підтримують не лише військових з Вінниччини. Так, нещодавно в Естонії зібрали велику партію благодійної допомоги для батальйонів «Донбас», «Азов», «Золоті ворота», для «кіборгів» з Донецького аеропорту, Національної гвардії та інших формувань.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ