На Вінничині працівники міліції за декілька годин затримали зловмисника,який скоїв розбійний напад

На Вінничині працівники міліції за декілька годин затримали зловмисника,який скоїв розбійний напад

13.01.15 08:10 0 775
Працівники Жмеринського райвідділу міліції за декілька годин затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні розбійного нападу. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, він наніс ножове поранення своїй жертві та привласнив 1400 гривень.

До чергової частини Жмеринського райвідділу міліції з лікарні надійшло повідомлення про те, що у приймальне відділення доставлено чоловіка з ножовим пораненням.

За словами начальника Жмеринського райвідділу міліції Олександра Прозоровського, чоловіки разом вживали спиртні напої та прийшли в будинок потерпілого, щоб перепочити. Під час розмови гість довідався, що у господаря є невеликі заощадження та вирішив скористатись ситуацією… Взявши кухонного ножа, він наніс ножове поранення 45-річному потерпілому в область шиї та, викравши грошові кошти, втік з місця скоєння злочину.

За декілька годин працівники міліції встановили та затримали правопорушника. Ним виявився 31-річний місцевий житель. Чоловік в минулому вже відбував покарання за крадіжки.

Частину коштів та знаряддя злочину міліціонери вилучили, іншу частину грошей злодій встиг витратити на спиртні напої.

Наразі слідчим відділом міліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 КК України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років.

Жмеринський РВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ