На Хмельниччині працівники ДАІ за півгодини розшукали винуватця ДТП,який на тротуарі збив 8-річну дівчинку та зник з місця події

На Хмельниччині працівники ДАІ за півгодини розшукали винуватця ДТП,який на тротуарі збив 8-річну дівчинку та зник з місця події

13.01.15 12:02 0 731
У смт. Летичеві, що на Хмельниччині, 27-річний місцевий житель на автомобілі «Лада» виїхав на тротуар та здійснив наїзд на 8-річну дівчинку, після чого зник з місця події, але вже за півгодини був затриманий працівниками ДАІ на станції техобслуговування.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 19.15 години по вулиці Івана Франка. Водій автомобіля «Лада» не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на тротуар та здійснив наїзд на 8-річну дівчинку, яка йшла з мамою. Внаслідок ДТП дитина отримала закриту травму живота, закритий перелом ліктьової кістки справа та перелом ребра.

Після скоєння ДТП винуватець зник з місця події, але завдяки тому, що свідки детально описали автомобіль, вже за півгодини працівники ДАІ затримали його на станції техобслуговування. Зловмисник здав автомобіль у ремонт, щоб приховати сліди злочину.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років. За попередньою інформацією, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння, але остаточно про причини ДТП можна буде говорити після отримання результатів усіх призначених експертиз. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Волинянин,який стріляв у ...

КОМЕНТАРІ