У Рівненській області повернувся,аби завершити справу … кримінальну

У Рівненській області повернувся,аби завершити справу … кримінальну

13.01.15 14:32 0 711
Під час проведення минулорічного «МАКу – 2014» у демидівському Боремлі співробітники Млинівського райвідділу міліції виявили поміж городини місцевого жителя Івана конопляний посів. Розуміючи, чим це може скінчитись (не так давно він вкотре звільнився із колонії), чоловік безслідно зник із поля зору слідчого.

Встановлення місця його перебування затягнулось на кілька місяців. Окрім Закарпаття, звідки родом сам підслідний, міліціонери перевіряли ще й інші регіони України. Оскільки на Демидівщину Іван приїхав майже випадково, сім'ї не має, тому міг податися будь-куди.

Однак, минулого тижня 54-річний втікач вирішив знову поспілкуватись зі слідчим з приводу згаданого кримінального провадження. Він розповів, що більшість часу, доки його розшукували, провів на Одещині, де заробляв на життя плетінням із лози.

За словами начальника слідчого відділу Млинівського РВ УМВС Віталія Домарацького, слідство за даним фактом відновлено. За санкцією частини 1 статті 310 Кримінального кодексу України, тобто посів або вирощування снотворного маку або конопель, Іванові загрожує штраф у розмірі до 850 гривень, арешт до шести місяців або ж трирічне обмеження волі, - зазначив

Олеся БОНДАРЕЦЬ,

Млинівський РВ (із обслуговування Демидівського

та Млинівського районів) УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Дзвінка Калинець-Мамчур: 12 ...

КОМЕНТАРІ