У Рівненській області якщо злодійство - стиль життя,то колонія - рідний дім

У Рівненській області якщо злодійство - стиль життя,то колонія - рідний дім

13.01.15 11:57 0 702
Нещодавно у залі Млинівського районного суду озвучили вирок 37- річному мешканцю Млинівщини Володимиру. Маючи кілька «діючих» судимостей за злочини майнового характеру, чоловік не довго вагався із черговим злодійством.

Післяобідньої пори разом зі своїм односельчанином Олександром Володимир повернувся із райцентру. Влаштували невеличке застілля у будинку останнього. У перервах між розпиванням Володимир почув, як його гість по телефону розтлумачував своєму сину, де у їх домі лежать гроші, і просив малого принести трохи йому.

Проспавшись після активного вживання оковитої, нині засуджений вирішив використати отриману інформацію з користю та попрямував до будинку друга. Зловмиснику нічого не завадило швидко реалізувати задумане: вхідні двері були відчинені, у домі панував міцний сон. Сімейну скарбничку віднайшов поміж речей у шафі. Так само безперешкодно спустошив її та повернувся додому.

Наступного дня на викрадені гроші Володимир щедро частував своїх знайомих, котрі допомогли йому по господарству, із деким розплатився готівкою, вихвалявся банкнотами і у місцевій крамничці.

А ще через день частину награбованого він повернув, чим остаточно визнав свою причетність до цієї крадіжки. Начальник Млинівського РВ УМВС Сергій Волков повідомив, що цей злочин розслідувався за частиною 3 статті 185 КК України (крадіжка, поєднана із проникненням у житло, інше приміщення чи сховище).

Згідно з вироком суду Володимиру призначено покарання у вигляді трьох років позбавлення волі із можливих шести.

Олеся БОНДАРЕЦЬ,

Млинівський РВ (із обслуговування Демидівського та

Млинівського районів) УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ