На Рівненщині розшукують водіїв-втікачів

На Рівненщині розшукують водіїв-втікачів

13.01.15 10:45 0 787
Упродовж декількох годин на автодорогах Рівненської області було скоєно дві дорожньо-транспортні пригоди, водії-винуватці яких зникли з місця події.

11 січня близько 18 години на автодорозі «Київ-Ковель» поблизу смт Клесів Сарненського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, допустив наїзд на пішохода, жителя Київської області.

Після скоєння ДТП водій зник з місця пригоди у невідомому напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 48-річний чоловік від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці.

Цього ж дня, близько 20 години, поблизу села Берестовець Костопільського району невідомий водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на велосипедиста. Потерпілим виявився житель Костопільського району.

Після скоєння дорожньо-транспортної пригоди водій з місця пригоди зник.

У результаті ДТП 45-річний чоловік отримав тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги був доставлений у травматологічне відділення Костопільської ЦРЛ.

На даний час правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи по встановленню водіїв та автомобілів, які причетні до вказаних ДТП.

Працівники Державтоінспекції звертаються до всіх, хто можливо став свідком дорожньо-транспортних пригод, або володіє будь-якою інформацією, що може допомогти працівникам міліції розшукати водіїв, які скоїли вказані автопригоди, повідомити за телефоном 63-58-21 або 102.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У листонош Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ