Прикарпатські правоохоронці розшукують осіб,які заподіяли тілесні ушкодження працівнику міліції та влаштували стрілянину в Калуші

Прикарпатські правоохоронці розшукують осіб,які заподіяли тілесні ушкодження працівнику міліції та влаштували стрілянину в Калуші

13.01.15 11:00 0 727
У райцентрі Калуш розпочато кримінальне провадження за фактом хуліганства та спричинення тяжких тілесних ушкоджень співробітникові міліції.

Повідомлення про те, що на одній із центральних вулиць цього міста невідомі особи, грубо порушуючи громадський спокій, вчинили стрілянину із травматичної зброї, на лінію "102" надійшло вчора близько 5-ї години ранку.

Виїздом на місце події слідчо-оперативною групою встановлено, що невідомі чоловіки з хуліганських спонукань нанесли тілесні ушкодження дільничному інспектору Калуського МВ УМВС. Працівник міліції, який на цей момент знаходився поза службою, отримав відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом скроневої кістки черепа. Тим часом 26-річного мешканця Калуша госпіталізовано з діагнозом "вогнепальне поранення обличчя з ушкодженням м'яких тканин, не проникаюче вогнепальне поранення грудної клітки з ушкодженням м'яких тканин".

Наразі правоохоронці вживають всі необхідні заходи щодо встановлення особи зловмисника, котрий стріляв, та його затримання, а також інших правопорушників.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Хід розслідування кримінального провадження перебуває на контролі керівництва УМВС в області.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Правоохоронці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ