На Житомирщині дільничні міліціонери закрили нелегальний пункт прийому металобрухту

На Житомирщині дільничні міліціонери закрили нелегальний пункт прийому металобрухту

13.01.15 08:03 0 728
Незаконні операції з брухтом чорного металу днями викрили і припинили правоохоронці у Володарськ-Волинському районі Житомирщини. Нині за даним фактом триває досудове розслідування.

Під час відпрацювання району дільничні інспектори Володарськ-Волинського РВ УМВС виявили, що житель с. Давидівки організував у своєму домогосподарстві пункт прийому металобрухту. 60-річний пенсіонер підтвердив, що скуповував непотрібні металеві речі, проте жодних дозвільних документів на такий вид діяльності надати не зміг.

Тож під час огляду його домогосподарства правоохоронці виявили та вилучили майже 400 кілограмів брухту чорного металу.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань з визначеною правовою кваліфікацією за ст.213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці ж нагадують, що будь-які операції з брухтом кольорових і чорних металів без державної реєстрації або без спеціального дозволу (ліцензії), одержання якого передбачено законодавством, або ж організація незаконного пункту прийому металобрухту карається значними штрафними санкціями або тривалими громадськими роботами.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням

Володарськ-Волинського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові весело й ...

КОМЕНТАРІ