Волинянин,який стріляв у товариша,отримав п'ять років в'язниці

Волинянин,який стріляв у товариша,отримав п'ять років в'язниці

13.01.15 12:05 0 712
Відбувши покарання у місцях позбавлення волі, чоловік знову постав перед судом.

До чергової частини Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної районної лікарні про те, що до них із вогнепальним пораненням обох ніг доставлений чоловік.

У ході досудового розслідування правоохоронці з'ясували: обвинувачений на прохання потерпілого своїм автомобілем відвозив його у сусіднє село. Поверталися назад після півночі, і між чоловіками виникла суперечка. Вийшовши із автомобіля, вони почали з'ясовувати між собою стосунки. Зловмисник несподівано дістав травматичний пістолет і здійснив два постріли по ногах суперника.

Старовижівський районний суд Волинської області визнав підсудного винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, та присудив п'ять років позбавлення волі. Окрім того, зобов'язав стягнути у дохід держави більше семи тисяч гривень, а на користь потерпілого відшкодувати майнову і моральну шкоду в сумі шістдесят п'ять тисяч гривень.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 300 тонн гуманітарної ...

КОМЕНТАРІ