В Закарпатській області мукачівські правоохоронці стежать за порядком під час ювілейного фестивалю "Червене вино-2015"

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці стежать за порядком під час ювілейного фестивалю "Червене вино-2015"

13.01.15 15:05 0 788
Протягом 5 днів щодня по 45 правоохоронців забезпечуватимуть охорону громадського порядку під час щорічного фестивалю «Червене вино-2015» в Мукачеві.

20-й рік поспіль проводиться в місті Мукачеві традиційний фестиваль вина. Цьогоріч свято триватиме 5 днів, з 10 по 14 січня.

- Головним завданням правоохоронців у ці дні, - розповідає начальник міліції громадської безпеки Мукачівського міськвідділу Василь Анталовський, - є попередження правопорушень, забезпечення мукачівцям та гостям міста комфортного відпочинку.

Як свідчить практика, такі фестивалі приваблюють не тільки туристів, а й правопорушників, особливо кишенькових крадіїв, тож посилена охорона точно не буде зайвою.

Щодня вулицями міста патрулюватиме близько 40 правоохоронців. Серед них інспектори патрульної служби міліції, дільничні інспектори, екіпажі ДАІ та інші оперативні працівники.

Особливу увагу правоохоронці сектору кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу у ці дні приділятимуть неповнолітнім. Працівники міліції стежать за дітьми, які без нагляду дорослих перебувають на вулицях міста.

Основним завданням для правоохоронців під час ювілейного фестивалю є забезпечення охорони громадського порядку та громадської безпеки, запобігання адміністративним та кримінальним правопорушенням. Працівники міського відділу міліції сподіваються, що фестиваль пройде без серйозних інцидентів і закликають усіх відвідувачів поважати себе та оточуючих, і звісно ж, не зловживати алкоголем.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Школярі з Луганщини ...
Наступна новина: Дорожньо-транспортний ...

КОМЕНТАРІ