В Закарпатській області інформація про замінування диско-клубу в Мукачеві не підтвердилась

В Закарпатській області інформація про замінування диско-клубу в Мукачеві не підтвердилась

13.01.15 12:02 0 815
Вночі, близько 03.20 на лінію «102» надійшло повідомлення від невідомого про замінування нічного диско-клубу у м.Мукачеві. На місце події одразу виїхали правоохоронці міськвідділу, експерти-вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками. На щастя, інформація не підтвердилась. «Жартівника» розшукує міліція.

Близько 30 осіб разом із персоналом закладу, які перебували у приміщенні нічного клубу на момент повідомлення, були евакуйовані. Працівники вибухотехнічної служби міліції та кінологи зі службовими собаками провели ретельний огляд двоповерхової будівлі, проте жодних слідів вибухівки чи інших небезпечних предметів не виявили.

Близько 20 правоохоронців міськвідділу забезпечували охорону громадського порядку навколо приміщення клубу. Менше як за годину роботу закладу було відновлено.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об`єктів власності). Наразі правоохоронці розшукують «жартівника», триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що за завідомо неправдиве повідомлення про замінування зловмисникам загрожує покарання, аж до позбавлення волі на строк до 5 років.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ