Зведений загін правоохоронців Львівщини виїхав в зону АТО на виконання бойового завдання

Зведений загін правоохоронців Львівщини виїхав в зону АТО на виконання бойового завдання

13.01.15 13:20 0 828
Бійці зведеного загону правоохоронців Головного управління МВС України у Львівській області, 11 січня, відправились у зону АТО для несення служби по охороні громадського порядку та об'єктів життєзабезпечення у містах Донбасу.

« у зону АТО ми проводжаємо 63 бійців зведеного загону. Більшість з них вперше відправляється виконувати бойові завдання на сході нашої держави, проте серед них є й досвідчені бійці, котрі можуть і словом і ділом допомогти своїм товаришам. Командування АТО поставило перед ними два головних завдання. Перше – це забезпечення громадського порядку і друге – охорона життєво важливих для міста об'єктів: електропідстанцій, мостів та інших», - розповів заступник начальника ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк.

До складу зведеного загону увійшли працівники різних служб та підрозділів ОВС Львівщини: дільничні інспектори міліції, працівники розшуку, слідства та інші.

«Усі бійці – добровольці, пройшли навчання на Яворівському полігоні та забезпечені усім необхідним для виконання завдань: зброєю, одягом, продуктами харчування. Настрій у бійців хороший», - зазначив командир зведеного загону правоохоронців ГУМВС України у Львівській області, начальник Турківського райвідділу міліції, підполковник міліції Андрій Кумечко.

Як завжди, на виконання бойового завдання правоохоронців проводжали представники Головного управління МВС України у Львівській області, рідні та близькі.

«Все буде добре, перемога буде за нами», - заявив боєць зведеного загону, начальник ІТТ Турківського райвідділу міліції, майор міліції Роман Крупчак.

Нагадаємо, від початку тижня три загони правоохоронців Львівщини відправились для несення служби у зону АТО. Загін працівників ДАІ вирушив на схід України 6 січня, 10 січня відбулась ротація бійців батальйону «Львів», а 11 січня на Донбас відправились бійці зведеного загону працівників міліції ГУМВС України у Львівській області.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дорожньо-транспортний ...
Наступна новина: У Житомирі волонтери ...

КОМЕНТАРІ