У Львівській області енергетична безпека та інфраструктура водопостачання м. Маріуполя - під захистом правоохоронців з міста Лева

У Львівській області енергетична безпека та інфраструктура водопостачання м. Маріуполя - під захистом правоохоронців з міста Лева

13.01.15 12:39 0 754
15 грудня 2014 року до м.Маріуполя прибув зведений загін ГУМВС України в Львівській області. Міліціонери Львівщини не змогли залишитися осторонь біди, що спіткала донеччан, та простягли руку допомоги лівобережним колегам. Берегти спокій та безпеку мирних мешканців Донеччини приїхали 63 правоохоронця разом з командиром загону Романом Васильовичем Бойко. До загону зібралися представники майже всіх служб та підрозділів львівської міліції від інспекторів патрульної служби до слідчих.

Найголовніше завдання загону – охорона стратегічних об'єктів, зокрема електростанцій та насосних станцій. Забезпечення енергетичної безпеки та збереження інфраструктури водопостачання – це дуже відповідальна місія, тому в загоні є досить сувора дисципліна, дотриманням якої опікується представник управління внутрішньої безпеки ГУМВС України в Львівській області ДВБ МВС України Олександр Сотніков.

Міліціонери з міста Лева дуже сумлінно ставляться до своїх обов'язків.

- Вільного часу майже немає, - каже Роман Васильович, - відпочинемо, коли поїдемо зі служби.

На певні труднощі та скромний побут вартові правопорядку не звертають уваги, охоче готують їжу на всіх, навіть самостійно в'ялять рибу.

Міліціонери дуже сумують за родинами. Розрадою, як і в кожного, хто виконує свій службовий обов'язок далеко від домівки, стали листи від дітлахів зі зворушливими малюнками. Кожне тепле слово гріє серце та додає чоловікам наснаги.

ВЗГ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Землевпорядники ...

КОМЕНТАРІ