Львівські правоохоронці викрили керівника філії кредитної спілки,котра незаконно привласнила 205 тисяч гривень

Львівські правоохоронці викрили керівника філії кредитної спілки,котра незаконно привласнила 205 тисяч гривень

13.01.15 08:00 0 712
Працівники міліції оголосили про підозру зловмисниці, яка упродовж двох років незаконно отримувала кошти оформляючи кредити на підставних осіб. Згідно статті 191 КК України, жінці загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області спільно зі слідчим управлінням обласної міліції Львівщини викрили на розкраданні грошових коштів 43-річну керівника однієї з філій кредитної спілки.

Встановлено, що зловмисниця оформляла кредити на підставних осіб, а кошти отримувала у касі кредитної спілки та забирала собі. Таким чином, за два роки, вона незаконно привласнила 205 тисяч гривень.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження та оголосили 43-річній зловмисниці про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: История создания жалюзей
Наступна новина: За чотири роки роботи ...

КОМЕНТАРІ