Іван Крисак зустрівся з дітьми з Біловодська,які відпочивали на Тернопільщині

Іван Крисак зустрівся з дітьми з Біловодська,які відпочивали на Тернопільщині

13.01.15 09:49 0 681
Виконувач обов'язків голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак зустрівся з дітьми з Біловодського району Луганської області, які відпочивали на Тернопільщині під час різдвяних свят. Спілкування з юними гостями відбулося 12 січня.

«Нам дуже приємно, що ви завітали на Тернопільщину. Я вірю, що цей візит не останній, зі свого боку ми зробимо усе можливе, щоб започаткувати відвідини Тернопільщини не лише під час свят, а й в інші пори року. Особливо привабливий наш край влітку. Нехай ті негаразди, що вирують на території нашої країни, підуть в історію і ми нарешті заживемо спокійно», - наголосив Іван Крисак.

Група дітей у кількості 20 дітей та 2 супроводжуючих, яка прибула із Біловодського району Луганської області, перебувала на Тернопільщині з 5 по 12 січня. За цей час гості зі сходу встигли ознайомилися з історією та культурними пам'ятками Теребовлі, саме там проживали діти, побувати у Зарваниці, Почаєві, Збаражі, Львові. Завершується перебування юних гостей з Біловодського району екскурсією по Тернополі та святковою програмою.

Діти зазначили, що на Тернопільщині їм дуже сподобалося. Під час зустрічі з Іваном Крисаком вони зачитали вірш «Від сходу і до Заходу – калина», колядували та віншували.

«Ми дякуємо усім, хто опікувався нами за гостинність та турботу, - наголосила керівник групи Лариса Супрун. – Ми повеземо до себе на Луганщину частинку Тернопільщини, розповімо усім знайомим, друзям та батькам який це гостинний край. Хочемо, щоб частинка нашої землі залишилася з вами, тому прийміть від нас дарунок – рушник, який вишивала вчителька з нашої школи – педагог із 50-річним стажем. Цей рушник символізує єдність наших областей, адже з одного його кінця надпис «Луганщина», з іншого – «Тернопіль Різдво-2015». Від голови райдержадміністрації прийміть вазу, на якій зображений символ Біловодського району. Ми віримо, що Схід та Захід - це єдина Україна. Ця поїздка нас оновила, змусила переглянути на життя та історію. Хочемо запевнити, що ми теж українці, та патріоти».

Відтак виконувач обов'язків голови облдержадміністрації побажав групі щасливо дістатися до Біловодська та вручив гостям солодкі подарунки.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ