Для дітей,що прибули з зони АТО,провели екскурсії Тернопільщиною

Для дітей,що прибули з зони АТО,провели екскурсії Тернопільщиною

13.01.15 10:45 0 706
Збаразький замок та Почаївську лавру відвідали 10 січня діти, що прибули в область із зони АТО. Екскурсії для 20 мешканців Біловодського району Луганської області організував департамент сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації та Тернопільський обласний молодіжний методичний центр.

«Багато дітей зі східних регіонів почули коляду та побачили вертеп вперше, - розповів заступник директора департаменту - начальник управління у справах сім'ї та молоді департаменту сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Чорний. – Тому при розробці програми наші колеги з департаменту освіти і науки облдержадміністрації намагалися ознайомити маленьких гостей із якомога більшою кількістю національних традицій, звичаїв та показати найцікавіші культурні й історичні пам'ятки нашого краю».

За словами Ігоря Чорного, для комфортного перебування дітей в нашій області, департамент освіти і науки облдержадміністрації також подбав про житло та харчування.

«Діти прибули в область 5 січня. За час свого перебування тут вони відвідали Теребовлю, Зарваницю, Почаїв, Збараж, Львів, для них проведуть екскурсію по Тернополю. Сподіваюся, наші гості залишаться задоволеними і згадуватимуть про це Різдво з радістю», - підкреслив заступник директора департаменту - начальник управління у справах сім'ї та молоді департаменту сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ